Αρχική Σελίδα Νέα

Οι προσωρινές άδειες για 5G παίρνουν το κυβερνητικό νεύμα

Πιστοποίηση
καλής ποιότητας Υπαίθριο Ούγια επίπλων για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας Υπαίθριο Ούγια επίπλων για τις πωλήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Ελαστικά webbings είναι καλής ποιότητας και η ομάδα σας είναι πολύ επαγγελματική, μου ρωτά κάθε λεπτομέρεια πριν από την παραγωγή υπομονετικά. Είναι πολύ τυχερό ότι βρίσκουμε αυτόν τον προμηθευτή.

—— Vinay

Είμαι Online Chat Now
επιχείρηση Νέα
Οι προσωρινές άδειες για 5G παίρνουν το κυβερνητικό νεύμα
Οι προσωρινές άδειες για 5G παίρνουν το κυβερνητικό νεύμα

Το υπουργείο θα επιταχύνει επίσης τις προσπάθειες να ωθηθεί προς τα εμπρός η ανάπτυξη του υλικού 5G. [Photo/IC]

Ο Υπουργός λέει ότι οι προσπάθειες θα επιταχύνουν επίσης για να αναπτύξουν το σχετικό υλικό

Το έθνος θα χορηγήσει τις προσωρινές άδειες 5G για να προωθήσει φέτος την αίτηση και την κατασκευή της τεχνολογίας κινητής επικοινωνίας παραγωγή-παραγωγής, το Υπουργείο βιομηχανίας και την τεχνολογία πληροφοριών, ο τοπ ρυθμιστής βιομηχανίας του έθνους, που λέεται την Πέμπτη.

Ο Υπουργός της τεχνολογίας Miao Wei βιομηχανίας και πληροφοριών είπε ότι οι προσωρινές άδειες 5G θα εκδοθούν σε διάφορες πόλεις για να επιτρέψουν τη μεγάλης κλίμακας κατασκευή των δικτύων 5G στις βασικές πόλεις και τις περιοχές.

Το υπουργείο θα επιταχύνει επίσης τις προσπάθειες να ωθηθεί προς τα εμπρός η ανάπτυξη του υλικού 5G, συμπεριλαμβανομένου smartphones, Miao που λέεται σε μια συνέντευξη με την κεντρική τηλεόραση της Κίνας την Πέμπτη.

Ως τμήμα της ευρύτερης ώθησής της να οδηγήσει τη σφαιρική φυλή προς την εμπορευματοποίηση 5G, η Κίνα θα επισπεύσει επίσης τη χρήση της υπερταχείας τεχνολογίας στην εκπαίδευση, της ιατρικής φροντίδας, της ηλικιωμένης προσοχής και άλλων τομέων, Miao προστιθέμενο.

Οι προσωρινές άδειες για 5G παίρνουν το κυβερνητικό νεύμα

Miao Wei, υπουργός της βιομηχανίας και της τεχνολογίας πληροφοριών

Τα σχόλια ήρθαν δεδομένου ότι μεγάλοι τρεις μεταφορείς τηλεπικοινωνιών της Κίνας είναι όλες οι αρχικές μεγάλης κλίμακας δοκιμές 5G και οι δοκιμές εφαρμογής. Η τεχνολογία κατάστασης προόδου αναμένεται για να είναι 10 φορές γρηγορότερα από 4G και θα υποστηρίξει τον υπερταχύ κινηματογράφο μεταφορτώνει, μόνος-οδήγηση των αυτοκινήτων και η ροή των παιχνιδιών εικονικής πραγματικότητας.

Η China Mobile, ο μεγαλύτερος μεταφορέας τηλεπικοινωνιών της χώρας από τους κινητούς συνδρομητές, είπε το Δεκέμβριο ότι αρχίζει τις μεγάλης κλίμακας δοκιμές 5G και τις δοκιμές εφαρμογής σε 17 πόλεις, συμπεριλαμβανομένης της Σαγκάη, Guangzhou και Hangzhou. Η Κίνα Unicom και η China Telecom λειτουργούν επίσης στις παρόμοιες δοκιμές μετά από τις ζώνες διατιθέμενος κυβέρνηση συγκεκριμένος χαμηλές και μέσος-συχνότητας σε τους.

Η Κίνα η προ-εμπορική χρήση 5G φέτος και η επίσημη εμπορευματοποίηση το 2020.

Το Fu Liang, ένας ανεξάρτητος αναλυτής τηλεπικοινωνιών, είπε ότι οι προσωρινές άδειες είναι ακριβώς αυτό που η τηλεπικοινωνιακή βιομηχανία της Κίνας χρειάζεται.

«Διεγείρει τις ειδήσεις για τους μεταφορείς τηλεπικοινωνιών, τους κατασκευαστές smartphone, τους κινητούς σχεδιαστές τσιπ και τους οικοδόμους δικτύων, δεδομένου ότι θα επιταχύνει την ωριμότητα ολόκληρης της αλυσίδας βιομηχανίας 5G,» Fu εν λόγω.

Η China Mobile είπε το Δεκέμβριο ότι η πρώτη batch του 5G smartphones θα διατιμηθεί επάνω από 8.000 yuan ($1.166). Περισσότερες από 30 precommercial συσκευές 5G είναι πιθανό να χτυπήσουν την αγορά το 2019.

Σύμφωνα με την Πεκίνο-βασισμένη στο επιχείρηση, θα εξετάσει την πρώτη batch πρωτοτύπου 5G smartphones που γίνεται από Huawei, Xiaomi, ZTE, vivo, και Oppo στο πρώτο τρίμηνο φέτος.

Η China Mobile προγραμματίζει επίσης στην οργάνωση ένα yuan κεφάλαιο 30 δισεκατομμυρίων για να προωθήσει τη σε βιομηχανικό επίπεδο συνεργασία σε 5G. Η China Mobile και άλλες επιχειρήσεις θα συμβάλουν από κοινού στο κεφάλαιο, η πρώτη φάση του οποίου θα είναι 10 δισεκατομμύρια yuan.

Χρόνος μπαρ : 2019-01-12 15:20:19 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
NOVA(CHINA) INDUSTRY CO.,LIMITED

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Salim Zhan

Τηλ.:: 86--13365976787

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)