Αρχική Σελίδα Νέα

Ξένες τράπεζες για να συγκεντρώσει το μέρισμα μεταρρύθμισης

Πιστοποίηση
καλής ποιότητας Υπαίθριο Ούγια επίπλων για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας Υπαίθριο Ούγια επίπλων για τις πωλήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Ελαστικά webbings είναι καλής ποιότητας και η ομάδα σας είναι πολύ επαγγελματική, μου ρωτά κάθε λεπτομέρεια πριν από την παραγωγή υπομονετικά. Είναι πολύ τυχερό ότι βρίσκουμε αυτόν τον προμηθευτή.

—— Vinay

Είμαι Online Chat Now
επιχείρηση Νέα
Ξένες τράπεζες για να συγκεντρώσει το μέρισμα μεταρρύθμισης
Ξένες τράπεζες για να συγκεντρώσει το μέρισμα μεταρρύθμισης

Ένας υπάλληλος τραπεζών μετρά τις yuan και σημειώσεις αμερικανικών δολαρίων στο Taiyuan, επαρχία Shanxi, στις 2 Αυγούστου 2018. [Photo/VCG]

Η Κίνα είναι «πολύ ενεργός και σοβαρή» για περαιτέρω να ανοίξει το οικονομικό τομέα της, και αυτό θα φέρει τις τεράστιες εμπορικές ευκαιρίες στις ξένες τράπεζες στη χώρα, εν λόγω Pei Yigen, εκτελεστικός αντιπρόεδρος της Citibank (Κίνα) κοβάλτιο Ltd.

«Έναντι των πολιτικών που επιτρέπουν στις ξένες τράπεζες στην οργάνωση οι κλάδοι στην Κίνα, εκτός από τα εν πλήρη κυριότητα υποκαταστήματα και τις τράπεζες συλλογικής επιχείρησης, ή αφαιρούν τα καλύμματα στην ξένη ιδιοκτησία στα κινεζικά οικονομικά όργανα, δίνουμε υψηλότερη προσοχή στις πολιτικές που επεκτείνουν το επιχειρησιακό πεδίο των ξένων τραπεζών,» αυτός είπαμε.

Το Citi Κίνα έλαβε μια άδεια από την οικονομική μελλοντική ανταλλαγή της Κίνας για να ενεργήσει τον Ιούνιο ως τράπεζα χώρων καταθέσεων μελλοντικού περιθωρίου για τον πελάτη του στα μέλλοντα της Κίνας - αγορά.

«Αυτός ο τύπος άδειας επιτρέπει σε μας για να παρέχει τις βασικές υπηρεσίες για non-bank τα οικονομικά όργανα. Ελπίζουμε να είμαστε σε θέση να λάβουμε περισσότερες άδειες τέτοιου είδους,» εν λόγω Pei, το οποίο είναι επίσης ένα κεφάλι διευθυντής και χώρες των λύσεων Υπουργείου Οικονομικών και εμπορίου Citi στην Κίνα.

«Ανυπομονούμε επίσης να συμμετέχουμε περισσότερο στα πιλοτικά προγράμματα που ενθαρρύνουν την οικονομική καινοτομία, μαζί με τους κινέζους ομόλογους μας. Ελπίζουμε να εκμεταλλευθούμε την ευκαιρία της μεταρρύθμισης της Κίνας και έναρξη για να εισαγάγει την προηγμένη εμπειρία μας στο εξωτερικό στη χώρα μέσω των πιλοτικών προγραμμάτων, ώστε να ωφεληθεί η πραγματική οικονομία και να διαδραματιστεί ένας ουσιαστικός ρόλος στη βελτίωση των χρηματοοικονομικών αγορών της Κίνας,» πρόσθεσε.

Μέσω της διευκόλυνσης περισσότερης ξένης συμμετοχής στο οικονομικό σύστημα και της δημιουργίας ενός ισότιμου πεδίου συμμετοχής για τα ξένα οικονομικά όργανα, οι κεφαλαιαγορές της Κίνας θα αναπτύξουν το γρηγορότερο και υγιέστερο, εν λόγω Joe Ngai, συνέταιρος διαχείρισης McKinsey Κίνα.

Τα «αναμφισβήτητα κινεζικές οικονομικές όργανα και οι κεφαλαιαγορές της Κίνας έχουν έρθει ένας μακροχρόνιος τρόπος την τελευταία δεκαετία. Εντούτοις, λαμβάνοντας υπόψη την οικονομική ανάπτυξη της Κίνας, υπάρχει μια αυξανόμενη ανάγκη για τις κινεζικά χρηματοοικονομικές αγορές και τα όργανα να επιταχύνουν την ανάπτυξή τους για να διαθέσουν αποτελεσματικά το κεφάλαιο μεταξύ των επενδυτών και των εκδοτών με την κατάλληλη διαχείρηση κινδύνων,» εν λόγω Ngai.

Εκτός από την επιδίωξη για περισσότερους οδηγούς επιχειρησιακής αύξησης στην Κίνα, οι ξένες τράπεζες επίσης περισσότερες ευκαιρίες για επιχειρήσεις με τις κινεζικές επιχειρήσεις στο εξωτερικό δεδομένου ότι ένας αυξανόμενος αριθμός των εταιριών επεκτείνει το σφαιρικό ίχνος τους, ειδικά στις οικονομίες που συμμετέχουν στην πρωτοβουλία ζωνών και δρόμων.

Για να δώσει την ισχυρότερη υποστήριξη στη σφαιρική επέκταση των κινεζικών επιχειρήσεων, Citi έχει βελτιώσει τις λύσεις του Υπουργείου Οικονομικών και εμπορίου βασισμένες σε ένα δίκτυο που καλύπτει περισσότερες από 100 χώρες και περιοχές.

Υπογραμμίζοντας στην προσφορά των καλών χρηματοδοτώντας προϊόντων διαχείρισης μετρητών και εμπορίου, Citi στοχεύει να βοηθήσει τους εταιρικούς πελάτες του να βελτιώσουν την αποδοτικότητα και τις χαμηλότερες λειτουργικές δαπάνες. Για εκείνους που έχουν αρχίσει να ξελεπιάζουν την επιχείρησή τους στο εξωτερικό, η τράπεζα προσφέρει τη συγκεντρωμένες λειτουργία και τη διαχείριση των κεφαλαίων συναλλάγματος, εκτός από τη διαχείριση μετρητών, την πληρωμή και την τακτοποίηση, και τις συμβουλευτικές υπηρεσίες που παρέχονται στα πιό αρχικά στάδια της εταιρικής ανάπτυξης επιχείρησης.

Το Pei σημείωσε ότι ο οικονομικός τομέας της Κίνας έχει εισαγάγει το στάδιο των συνεχών μεταρρυθμίσεων, το οποίο απεικονίζεται με τη φιλελευθεροποίηση επιτοκίου, τη φιλελευθεροποίηση συναλλαγματικής ισοτιμίας και ένα βαθμιαίο άνοιγμα του κύριου απολογισμού. Απαιτεί ένα οικονομικό σύστημα που είναι αρκετά εύκαμπτο και αρκετά αποδοτικό να υποστηρίξει την παγκόσμια δεύτερη μεγαλύτερη οικονομία.

«Οι τράπεζες δεν θα μπορούσαν πλέον απλά να στηριχθούν στη διαφορά μεταξύ του εισοδήματος ενδιαφέροντός τους και του ποσού ενδιαφέροντος που καταβλήθηκε έξω στους δανειστές τους. Εν τω μεταξύ, ο ρυθμιστής θα ενθαρρύνει την καινοτομία στις χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες. Συμπερασματικά, πρέπει να αγκαλιάσουμε αυτές τις αλλαγές για να ενισχύσουμε τις συνδέσεις στους πελάτες μας,» είπε.

Εκτός αυτού, οι Εμπορικές τράπεζες αντιμετωπίζουν επίσης τις προκλήσεις για να εξυπηρετήσουν τις αναδυόμενες επιχειρήσεις που οδηγούνται από την αύξηση της νέας οικονομίας της Κίνας. Για να ανταποκριθεί γρήγορα στα αιτήματα αυτών των επιχειρήσεων, Citi έχει διαμορφώσει μια ειδική ομάδα για να παρέχει σε τις τα προσαρμοσμένα προϊόντα βασισμένα στη στενή ολοκλήρωσή του με τις υπερπόντιες αγορές, χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα τεχνολογίας της τράπεζας.

Χρόνος μπαρ : 2019-01-12 15:19:01 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
NOVA(CHINA) INDUSTRY CO.,LIMITED

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Salim Zhan

Τηλ.:: 86--13365976787

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)